Tattoo voorbeelden review: Your Perfect Tattoo

Your Perfect Tattoo is een nog ‘jonge’ Nederlandse website met een verzameling van maar liefst minimaal 65.000 tattoo voorbeelden (klik hier om direct naar de site van YourPerfectTattoo te gaan). Als je het mij vraagt is het de beste die je op dit moment in Nederland kunt vinden.
In tegenstelling tot vele andere sites hebben zij recente tattoovoorbeelden/ontwerpen van diverse bekende ontwerpers.
Bij hun krijg je toegang tot:

 • 65.000 tattoos van werelds beste ontwerpers
 • Tattoo-ontwerpen die je op elke gewenste grootte kunt printen met de hoogste kwaliteit.
 • Maandelijkse toevoegingen van de laatste en nieuwste designs op hun website.
 • Support voor al je vragen en hulp wanneer je een bepaald ontwerp zoekt.

Daarnaast krijg je nog heel veel bonussen:

Zij hebben een groot assortiment tattoo voorbeelden in allerlei categorieen, zoals tribal tattoos, dragon tattoos, flower tattoos, engelen tattoos, Chinese tattoos, enkel tatoos, nek tattoos, religieuze tattoos, alien tattoos, vlinder tattoos en nog veel meer.

Behalve tattoo voorbeelden vind je bij ‘YourPerfectTatoo‘ ook foto’s van mensen die tattoo’s hebben laten zetten. Zo kun je dus goed zien hoe het er in het echt uitziet.

Volledige toegang kost slechts 23 euro en zoals ik al eerder zei vind ik dat peanuts als je op zoek bent naar goede tattoovoorbeelden. Immers een tattoo kost veel meer en je loopt er je hele leven mee. Ik heb de indruk dat de meesten die op zoek zijn naar een tattoo hier niet voor willen betalen. Dat is je goed recht, maar besef dat je een goede keuze moet maken en dat je dit beter op je gemak kunt doen. Op de gratis sites vind je vaak verouderde tattoo voorbeelden of je kunt ze niet uitprinten. In een tattoo shop moet je vaak onder tijdsdruk beslissen, met all risico’s  van dien. Maar goed, het is natuurlijk aan jezelf om hierover een beslissing te nemen, maar ik adviseer je om ook in je vooronderzoek een paar euro uit te geven, zodat je een goede, weloverwogen keuze kunt maken.
Waarom zou je wel veel geld uitgeven aan een tattoo, maar je vooronderzoek niet fatsoenlijk doen? Je wilt toch geen kat in de zak kopen?
Trouwens, je kunt je bij YourPerfectTattoo ook eerst inschrijven op hun nieuwsbrief en pas later beslissen of je volledige toegang aanvraagt.
klik hier om direct naar de site van YourPerfectTattoo te gaan

Maar wacht: alleen via onze site krijg je 15% korting op Yourperfecttattoo en ook alleen maar via onderstaande bestelknop.

Dit bericht is geplaatst in tattoo voorbeelden, tattoo website reviews en heeft de tags , . Maak dit favoriet op permalink.

2 reacties op Tattoo voorbeelden review: Your Perfect Tattoo

 1. frank schrijft:

  weten jullie de vertaling van:

  live your life like theres no tomorrow

  in het latijns?

  • Tattoo Voorbeelden schrijft:

   Ik heb via Google translate dit gevonden:
   vivere animam tuam sicut non est cras

   Maar om zeker te weten zou ik een priester of zo vragen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *